shai naszri's collection
</B><BR><FONT SIZE=+2>By: <B><A HREF=shai naszri
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Thursday, 28-Aug-2008 01:19 Email | Share | | Bookmark
azri dan azni









Monday, 25-Aug-2008 06:23 Email | Share | | Bookmark
sepupuku bersanding serentak....

Tahniah kepada sepupu sepapatku....Album korang lambat skets..banyak lagi yang lum settle..











Tuesday, 12-Aug-2008 02:38 Email | Share | | Bookmark
Kawan baikku Kawin lagi..(opsss..lagi tu salah ler)

Aku kenal Hans since 2002. Dari kenal dia sebagai sparring partner untuk tennis dan PS2, aku dengan Hans makin rapat sehingga aku rapat dengan famili Hans. Famili Hans dah macam famili aku. Kalau dulu masa di Johor, bosan-bosan aku akan drive ke Batu Pahat untuk lepak dengan Hans dan famili dia tapi kali ini jarak memisahkan aku.kekkeke

Apa-apa pun, Sabtu(9 Ogos 2008) Hans selamat diijabkabulkan dengan Idani, yang tinggal sepelaung dari umah Wak Kamri dan Mak Yam. Senang ko Hans, tak yah gaduh-gaduh balik raya nanti.. kekekkeeke To Hans and Idani, wish you a happy life.....Seronok betul aku mengambil picture korang sedari akad nikah hinggalah tamat majlis.













Saturday, 26-Jul-2008 03:14 Email | Share | | Bookmark



Nilah gambar anak anak buah aku...


Monday, 26-May-2008 03:57 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pernikahan Fizah dan Nazrie









[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net